Bisnis

Bersejarah Charleston Bandar Pasaran Di Tengah-tengah Charleston, Sc

MSCI berhati-hati untuk tidak memaksa keputusan itu mungkin mengejutkan peserta pasaran. GICS adalah industri sistem klasifikasi dibangunkan oleh Standard & Miskin dalam kerjasama dengan Morgan Stanley Modal Antarabangsa . S & P menggunakan GICS untuk menentukan segmen pasaran yang syarikat yang diberikan. Sebuah syarikat ditugaskan untuk satu GICS industri menurut definisi utamanya perniagaan aktiviti menurut Standar & Miskin dan MSCI.

Ini boleh dilakukan melalui hubungan secara langsung, tinjauan-tinjauan, fokus kumpulan atau media sosial tinjauan. Kensington Pasaran rakan-rakan dengan Makan Segar Maryland program, yang berkomitmen untuk membantu Marylanders semua latar belakang dan pendapatan akses segar, makanan tempatan melalui persekutuan nutrisi perkhidmatan. Pada Casey Pasar Petani, Indah Lihat Kebun menerima SNAP & Tuckey Gunung Berkembang menerima eWIC.

Feri Plaza Pasar Petani adalah California disahkan pasar petani yang dikendalikan oleh keuntungan Pusat Bandar Pendidikan di Mapan Pertanian . Pasaran diketahui kedua-dua untuk kualiti dan pelbagai segar produk pertanian dan untuk perikanan dan makanan yang disediakan. Ia dikenali di seluruh negara ini sebagai salah satu yang terbaik di pasar petani. Setiap hari, terutama hari sabtu, beberapa dari San Francisco paling terkenal chef dan yang paling terkenal petani dapat dilihat di pasaran.

Ini boleh membantu anda untuk mencari tahu di mana anda produk atau perkhidmatan patut ke pasar dan bagaimana mereka berbeza dari pesaing anda. Kebanyakan pasaran terdiri dari kumpulan perantara antara penjual pertama komoditi dan pembeli akhir. Ada semua jenis perantara, dari broker dalam produk utama bursa ke kampung pemborong. Mereka hanya boleh menjadi pengedar tanpa peralatan, tetapi telefon, atau mereka boleh memberikan penyimpanan dan penting perkhidmatan menyusun, pembungkusan, dan sebagainya.

Secara umum, fungsi pasaran untuk mengumpul produk dari bertaburan sumber dan mengarahkan mereka ke bertaburan di tempat penjualan. Dari penjual pandangan, pedagang saluran permintaan untuk produk mereka, dari sudut pembeli lihat, mereka membawa persediaan dalam jangkauan mereka. Findlay Pasaran Ohio tertua terus beroperasi pasar awam dan salah satu dari Cincinnati yang paling popular di institusi, menyambut lebih dari satu juta pengunjung setiap tahun. Findlay Pasaran terletak hanya beberapa blok dari downtown di Atas-the-Rhine, yang padat daerah bersejarah kaya dalam seni bina abad ke 19. Buka selasa sampai minggu sepanjang tahun, Findlay Pasaran adalah rumah bagi lebih dari 50 penuh-waktu vendor menjual daging, ikan, ayam, menghasilkan, bunga-bunga, keju, deli, etnik makanan dan banyak lagi.

Kita memastikan kepentingan pengeluar tempatan difahami dan diwakili di negara dan federal tahap. Berdasarkan jawapan daripada sukarelawan dua minggu perniagaan belajar di prestasi kewangan, pekerja, kadar, perdagangan, dan perniagaan daya tahan. Pekerjaan mengukur jumlah orang yang terlibat dalam kerja yang dibayar atau mempunyai pekerjaan yang mereka tidak bisa lagi sementara hidup . Ini adalah berbeza dari beberapa pekerjaan karena beberapa orang-orang memiliki lebih dari satu pekerjaan. Kadar pekerjaan adalah sebahagian daripada orang-orang dalam pekerjaan berumur antara 16 dan 64.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also
Close
Back to top button